Endnu en weekend med stormfald

Det har været en lidt uforudsigelig weekend. Egentlig skulle vi til Vejby sammen med Bengsø Træpleje til en topkapperopgave, men på grund af kraftig vind måtte vi udskyde klatringen.


I stedet tog vi til Hillerød, hvor vi skulle beskære en del træer fra jorden. Det var en hyggelig opgave, hvor kunden var med til at lære grundprincipperne i beskæring så de selv bedre kan vedligeholde træerne fremover.

Derfra gik turen til Tikøb, hvor et stort vissent grantræ var væltet ned i taget på et hus på grund af blæsten. Det var knækket ca 1/2 meter over jorden. Efter at have talt forskellige muligheder igennem valgte vi at løfte træet ned ved hjælp af skovspil og kasteblokke. Det viste sig at være den helt rigtige løsning og træet lagde sig lige så fint på langs af huset. En sikker og hurtig løsning på et meget farligt træ.


Vi måtte også en tur til Gilleleje fredag aften, hvor blæsten havde fået rødderne på et par fyrretræer til at slippe jorden, så det ene træ var væltet, og det andet fik vi fældet kontrolleret ved rod i sidste øjeblik.Det fugtige vejr har gjort jorden meget blød, og derfor er der større risiko for stormfald end i tørre perioder.

1 visning0 kommentarer
 

Vi fælder grønt

Tlf 93 88 00 28

Lund's træpleje

Falkevej 27, 3200 Helsinge

CVR 39200171

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Lund's træpleje