Privatlivspolitik

For Lund´s træpleje

1. FORMÅLET MED REGISTRERINGEN 

  • Vi gemmer kun almindelige personoplysninger som; Navn, adresse, telefonnummer, emailadresse til brug for fremsendelse af tilbud og faktura.

  • Dataene stammer fra de oplysninger, som du giver mig ved din henvendelse på mail info@henninglund.com eller via kontaktformularen på henninglund.com.

  • Dine oplysninger kan blive delt med mine faste samarbejdspartnere Bangsø Træpleje samt Hørsholm Rungsted Haveservice da vi ofte arbejder sammen.

  • Bortset fra dette videregiver vi ikke dine oplysninger og opbevarer dem forsvarligt. 

2. DINE RETTIGHEDER

Jeg skal orientere dig om, at du til hver en tid har ret til: 

​​

  • at få indsigt i de oplysninger, jeg har registreret om dig

  • at få dine personoplysninger i en struktureret og maskinlæsbar form 

  • at få berigtiget urigtige oplysninger om dig 

  • at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger

  • at blive slettet fra mit system, hvor oplysningerne opbevares.

3. GØR BRUG AF DINE RETTIGHEDER

Send en mail til info@henninglund.com, og fortæl på hvilken måde du vil gøre brug af ovenstående rettigheder, så retter/sletter jeg oplysningerne om dig indenfor en uge.

4. DATAANSVAR OG KLAGEMULIGHED

Behandlingen af dine personoplysninger sker i medfør af databeskyttelsesforordningen, bedre kendt som GDPR.


Lund's træpleje (Firma Henning Lund) CVR: 39200171 er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Jeg opbevarer oplysningerne så længe du er kunde hos mig eller indtil du beder mig om at slette dig som kunde eller som modtager af nyhedsbreve. 

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

 

Vi fælder grønt

Tlf 93880028

Lund's træpleje

Falkevej 27, 3200 Helsinge

CVR 39200171

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Lund's træpleje