Sådan renoveres en motorsav

Opdateret: feb. 26

For at holde os lige så skarpe som vores save renoverer vi gamle save, når vi får fat i nogle spændende modeller. Oftest Stihl, Husqvarna, Johnsered og Echo, som alle er rimeligt lette at finde billige reservedele til.


Princippet er ret enkelt. Saven skilles ad, renses og eventuelle defekte dele, pakninger, filtre m.v. skiftes efter behov, og det hele samles igen og justeres i henhold til producentens anvisninger. Wruummm. Det er en fornøjelse at starte saven op første gang efter en komplet renovering.


Her er et meget godt eksempel på renovering af en garagesav - en Stihl 024, der havde ligget hengemt i bunden af en garage i år. Inden jeg startede videooptagelsen, havde jeg renset kabinettet, der var helt grønt af alger. Og så tog vi fat.......


Lund's træpleje har eget værksted, hvor save og andet udstyr vedligeholdes og klargøres efter brug. Det er også muligt for dig at få lavet eftersyn og klargøring af din motorsav for en billig penge. Desuden afholder vi åbne kurser ganske gratis for private i vedligeholdelse og brug af motorsav.


Har du en gammel sav liggende, så må du meget gerne kontakte mig. Det samme gælder, hvis du er interesseret i at deltage på vores gratis motorsavskurser. Skriv til info@henninglund.com

2 visninger
 

Vi fælder grønt

Tlf 93880028

Lund's træpleje

Falkevej 27, 3200 Helsinge

CVR 39200171

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Lund's træpleje